Trinidad and Tobago

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Trinidad and Tobago

Nemovitosti na prodej v Trinidadu a Tobagu

Je důležité znát život a realitu země před rozhodnutím o koupi nemovitosti. Pokud se rozhodujete koupit nemovitost v Trinidadu a Tobagu, je nutné si přečíst naši zprávu.

Trinidad a Tobago je ostrovní krajinou v centrální Karibiku, jejím hlavním městem je přístav Španělska.

Hlavním městem národa je rušný nákupní středisko a má mnoho příkladů architektury v koloniálním stylu a některé turistické aktivity, které můžete udělat, pokud zde zůstanete několik dní.

Rezidenční trh v Trinidadu a Tobagu zůstává slabý a ekonomika v obtížích je závislá na ropných a plynových zásobách, zejména v Trinidadu. Průměrná cena nemovitostí na prodej v Trinidadu a Tobagu poklesla v průběhu roku o 5,9% a ceny domů klesly o 14,3%.

Země se z globální finanční krize obnovila pomaleji než v některých sousedních zemích, přičemž ceny za prodej klesly o 20%. To je způsobeno skutečností, že zahraniční kupci, kteří pocházejí převážně z Velké Británie, Německa, Spojených států a Kanady, byli blokováni požadavkem zavedeným v roce 2007, že zahraniční investoři musí získat povolení k nákupu pozemků a nemovitostí k prodeji v Tobago.

Zahraniční kupci nemovitostí na prodej v Trinidadu mohou koupit až jeden akr rezidenčního majetku bez licence. Na Tobago naopak nebyla udělena licence zahraničním odběratelům, protože v říjnu 2007 byl zaveden požadavek na licenci.

Od kupujících je požadováno, aby kromě právního poplatku zaplatili 5% až 10% kolkovné.

Trinidad a Tobago patří k nejbohatším národům v Karibiku. Na rozdíl od mnoha svých karibských sousedů, kteří se spoléhají na cestovní ruch, závisí Trinidad na výrobě ropy a plynu hodně.

Celková míra inflace v roce 2017 činila podle centrální banky Trinidadu a Tobaga 1,9%, z 3,1% předchozího roku a nejnižší úrovně za 52 let. V únoru 2018 byla primární inflace 0,9%. Stavební sektor získává podporu od vládního plánu rozvoje Vision 2020, který se skládá především z nových stavebních projektů nemovitostí určených k prodeji v Trinidadu a Tobagu. Zatímco mnoho místních obyvatel v Trinidadu a Tobagu je bohatých, 17% obyvatel žije pod hranicí chudoby. Kriminalita zahrnující drogy, zbraně a gangy zůstává výzvou, zejména v Trinidadu, s vraždami a únosy na vrcholu seznamu.

  •  
    Přesun do Trinidadu a Tobaga: kompletní průvodce

    Nadále analyzovat z vysněných destinacích nejvyhledávanější a požadovaných mezi investory, nemohli bychom stěží bydlet na jednom z nejkrásnějších míst na naší planetě: hovoříme o ostrově Trinidad a Tobago byl. Nachází se severovýchodně od Venezuely, tato republika s hlavním městem Port of Spain, je ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Sunset Valley Estate je jednou z nejkrásnějších vlastností v Karibiku. Vila je posazený podél hřebenu s výhledem na malebné Angličan Bay, obklopen dvě...
Tobago Signal Hill - Oplocený v Rovinatý pozemek na prodej 7500 sq.ft USD 135.000,00. , budou považovány všechny nabídky.
Cod. 26996

Prodat Domek, Trinidad and Tobago, Caroni, Wyma, Chaguanas

6,210,662.67CZK
Prodat
Domek

278.71 m²
Tento krásný moderní rodinný zbrusu nový 3 ložnice 2 koupelny domů se nachází na více než 5000 čtverečních stop půdy v bezpečné a klidné vilové čtvrti...
Cod. 21930

Prodat Zemědělská půda, Trinidad and Tobago, Arima, Arima, North East Coast

70,220,146.15CZK
Prodat
Zemědělská půda

0.93 m²
To je 300 akrů se nachází na severovýchodním pobřeží republiky Trinidad a Tobago. pozemek je naloženo s teak, cedr, mahagon a obrovské množství další...
UNAVAILABLE
Cod. 19477

Prodat Zemědělská půda, Trinidad and Tobago, Caroni, Wyma, off Uriah Butler Highway

32,778,497.41CZK
Prodat
Zemědělská půda

29728.97 m²
Pozemky (8 akrů), který je ideální pro vývojáře s vizí. Uvedená cena je v Trinidad a Tobago měně, ale je přibližně ekvivalentní k US $ 1,479,750.00 P...
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB