Prodat Vila, Castara, Tobago, Trinidad and Tobago, Miss Mills Road, Englishman's Bay, Tobago

Prodat - Cod. 28216

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 195.1 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Sunset Valley Estate je jednou z nejkrásnějších vlastností v Karibiku. Vila je posazený podél hřebenu s výhledem na malebné Angličan Bay, obklopen dvěma akrů pěstěné zahrady a sady. Názory jsou prostě nezapomenutelné ... křišťálově modré karibské vpředu a svěží, hluboké zelené deštného pralesa v zadní části.

Sunset Valley se skládá ze zhruba 2100 čtverečních. Ft. Vnitřního prostoru a dalších 800 sq. Ft. Na kryté verandě pro venkovní bydlení. Hlavní vila má čtyři ložnice. Dvě ložnice mají oba dvoulůžkové a samostatné postele (s ensuite lázně). Třetí ložnice má dvě dvojčata a (v současné době používá jako pool / úložným prostorem a) čtvrtá ložnice má pěkný velký půdní vestavby. Vila nabízí otevřený-plán, plně vybavenou kuchyň a prostorný velký pokoj se satelitní TV. Všechny pokoje jsou otevřeny do obrovského zavinovací verandu a jeho úchvatný výhled. Velká terasa s krásným rostlin a květin obklopuje bazén. Existuje mnoho židle, salonky a houpací sítě, stejně jako venkovní sprcha pro vaše pohodlí.

Panství také obsahuje dva samostatné apartmány. Jeden z nich, čtvrtiny služka je, se nachází přímo pod vilou. Skládá se z ca. 400 čtverečních. Ft. Nezávislý vrátnice je asi 600 čtverečních. Ft. Obě tyto jednotky mají kuchyň obývací pokoj a ložnici.

Sunset Valley je situován. Tři z nejlepších pláží Tobago jsou během deseti minut panství. Nejlepší z nich, Angličan Bay, je jenom z kopce dolů. Condé Nast Publications časopis cestovní nedávno jmenován Angličan Bay jako jeden z nejlepších světových plážích. Angličan Bay je skutečně pohlednice perfektní .... uncrowded, nedotčená, a nepochybně krásné. Angličan Bay rovněž nabízí pěkný výběr z korálů a ryb pro šnorchlování. Castara a Parlatuvier také nabízejí vynikající koupání a jsou velmi blízko.

Někteří Tobago nejlepších pozorování ptáků a pěší turistiku lze nalézt v bezprostřední blízkosti Sunset Valley. Krajina je nádherná a volně žijících živočichů a kolem statku je pozoruhodný. Další aktivity, jako je golf, plachtění, potápění nebo sportovní rybolov jsou rozumné jízdy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB